POVESTEA ROUA

logo roua spa
Despre roua se spune ca este adusa in timpul noptii pe imasuri si prin poieni de catre zanele care joaca toata noaptea la lumina stelelor, pana le trec trei randuri de sudori care se risipesc in jur, strangandu-se in causul frunzelor si florilor. De aceea, roua are putere tamaduitoare – e zamislita din bucuria si jocul zanelor.
In Germania, exista credinta ca boabele de roua erau special puse pe flori dimineata, pentru ca piticii (gnomii), care trudesc toata noaptea in adancurile pamantului, sa aiba cu ce sa-si ostoiasca setea atunci cand ies la suprafata.
Multe informatii uimitoare despre puterea tamaduitoare a bobiţelor de roua avem si din medicina populara romaneasca.
Mersul descult prin roua, tavalitul prin roua, spalatul pe fata sau pe maini cu roua au o putere magica si vindecatoare nemaiintalnita.
Exista o serie de ritualuri, cu radacini in traditiile dacilor, legate de folosirea acestui leac. Odinioara, spalatul cu roua era insotit de descantece si era facut doar in anumite zile ale anului, pentru ca numai atunci avea putere. Tavalitul in roua era practicat de tot satul, tineri si batrani, in ajunul anumitor sarbatori (Sanzienele, Sfantul Gheorghe), cu credinta ca o sa-i vindece si o sa-i apere de toate bolile.
In Evul Mediu, medicul si alchimistul Paracelsus ajunsese sa vindece orice boala doar cu roua culeasa de pe flori, administrata intern bolnavului.
La anumite momente astrologice favorabile, el mergea sa culeaga roua de pe cateva specii de ierburi de leac. In aceeasi zi in care culegea roua, el administra bolnavului acest inedit “remediu homeopatic”. Se spune ca leacurile sale cu roua nu dadeau niciodata gres. Studiate prea putin din punct de vedere medical, micile bobite de apa stranse pe frunze au, se pare, niste proprietati cu totul deosebite.
Nu mai este nici un secret in lumea industriei de medicamente si cosmetice ca aparent banala apa poate avea niste proprietati uluitoare.
Apa din zori, condensata pe flori, tulpini si frunze, este fara indoiala unul dintre tipurile miraculoase de apa din care farmacistii – daca ar reusi sa-i conserve proprietatile – ar putea zamisli adevarate elixiruri.
Roua Spa va invita intr-o ambianta ospitaliera si eleganta si va propune servicii individualizate, la standarde de excelenta. Beneficiind de virtutiile terapeutice ale uleiurilor esentiale si ale produselor naturale de marca (Le Comptoir du Spa si Yon-ka – Paris,), experienta Roua Spa inseamna terapii holistice originale, masaje si ritualuri multisenzoriale de relaxare si/sau energizare, hidroterapie, exfolieri, masti, impachetari, tratamente de ingrijire pentru maini si picioare, tratamente faciale pentru orice tip de ten, precum si servicii de infrumusetare.
Roua Spa s-a nascut prin imbinarea calitatilor apei cu puritatea esentelor naturii, in dorinta de abordare terapeutica holistica – minte, trup, suflet.
Va propunem o varietate de idei pentru un timp liber de calitate, cadouri, relaxare si rasfat: pachete spa standard sau individualizate, terapii pentru cupluri, mirese, viitoare mamici, barbati, Petreceri spa , Gift Carduri, Spa Boutique cu produse pentru ambianta si ingrijire. Centrul este o excelenta locatie pentru evenimente tematice, cu un public iubitor de rafinament si wellbeing.
INFORMATII GENERALE:
Ore de deschidere:
Luni-Vineri: 10:00 – 22:00
Sambata:       10:00 – 18:00
Informatii si rezervari:

 

Telefon:   021 230 07 90
                     0733 763 437
 E-mail:     receptie@rouaspa.ro
Facilitati:
-Receptie Spa
-4 cabinete de tratament (faciale, corporale)
-Cabine multifunctionale
-Yon-Ka arie retail
Anulari si modificari:
Tratamentele pe care le alegeti sunt rezervate special pentru dumneavoastra. Va rugam sa ne sunati cu 24h inainte pentru orice modificare in programul dumneavoastra de tratament, atat pentru terapii cat si pentru pachete.
Timpul de sosire:
Va sugeram sa sositi cu 15 minute inainte de programare pentru a beneficia de facilitatile exclusive Roua Spa.  Va rugam sa intelegeti ca orice intarziere peste timpul programat poate rezulta in reducerea timpului de tratament.
Cardul / Voucherul Cadou:
Cardurile Cadou sunt la dispozitia dumneavoastra pentru tratamente, programe, produse  si pachete Spa, acestea fiind darul ideal pentru cineva special.  Cardurile / Voucherele Cadou sunt nominale, nu se pot schimba pentru bani si trebuie prezentate la momentul tratamentului sau achizitionarii de produse.
Conditii medicale:
Va rugam sa ne anuntati in legatura cu eventuale conditii medicale, alergii sau rani care ar putea afecta vizita dumneavoastra la Roua Spa.
Graviditate:
Oferim tratamente speciale pentru mamici in devenire si proaspete mame.
Permiteti echipei Roua Spa sa va ghideze in selectionarea tratamentelor potrivite pentru dumneavoastra in aceste momente speciale.
Studenti:
Dorim sa incurajam atentia acordata din timp starii de bine a corpului, astfel oferim reduceri de 40% unei liste selectionate de tratamente, elevilor si studentilor ce prezinta carnetul validat receptiei Roua Spa.