HOT STONE MASSAGE


Cu origini in India, acest tip de masaj nu este intalnit in foarte multe centre spa, iar tehnica originala o cunosc putini terapeuti, fiecare punandu-si insa amprenta intr-un mod propriu pe tehnica de lucru. Masajul cu pietre calde se practica cu scop relaxant, obtinindu-se decontractare musculara profunda cu efect imediat.

Beneficiile sunt multiple, putem spune ca este un masaj terapeutic, inlatura durerile si disconfortul cauzate de anumite afectiuni musculare, precum si de pozitiile vicioase de la birou dupa o zi de munca. Se pot ameliora urmatoarele simptome ale anumitor afectiuni: dureri reumatice, spasme si contracturi musculare, mialgii diverse. Este recomandat a fi facut sportivilor dupa sedintele lungi de antrenamente, aduce beneficii de asemenea persoanelor cu o circulatie deficitara, imbunatateste circulatia sangvina si limfatica si dupa mai multe sedinte, o poate chiar ameliora semnificativ.

Pietrele folosite la masaj sunt roci vulcanice bazaltice din Peru, cu continut mare de minereu de fier, avand proprietatea de a mentine caldura timp indelungat;

Rocile sunt extrase de la mare adancime de  vulcanii zonei, sunt slefuite natural de lava fierbinte, apoi atent selectionate pentru a putea fi folosite la masaj.

Se folosesc pietre plate si netede de dimensiuni diferite, functie de regiunea de aplicare.

Tehnica propriu- zisa pokies online consta in:

a) pozitionarea pietrelor incalzite de-a lungul coloanei vertebrale, in palme  si pe centre energetice (chakre) si

b) tehnica de masaj relaxant, care este o combinatie placuta de masaj manual si masaj cu pietre. Se folosesc uleiuri si creme speciale care ajuta la diminuarea problemelor mai sus mentionate, dar si o combinatie de aromaterapie pe care terapeutul o alege, cunoscand  preferintele fiecarui client.

Este un masaj relaxant, profund, They occur when your credit score ratings report is reviewed when you’re not looking to open new credit score ratings lines. nedureros, dureaza 75 de minute si este urmata de  o relaxare post- terapie de 15 minute.

Rezultatul imediat local in urma masajului este completat de echilibrarea energetica generala.

Beneficiile sunt multiple, (putem spune ca este un masaj terapeutic):

  • inlatura durerile si disconfortul cauzate de anumite afectiuni musculare (spasme si contracturi musculare, mialgii diverse), precum si de pozitiile vicioase de la birou, dupa o zi de munca;
  • diminua durerile de natura reumatica cronica.
  • Disfuntii circulatorii periferice;
  • Diminua sau inlatura stresul, anxietatea, insomniile, stari depresive minore.

Este recomandat sportivilor dupa sedintele lungi de antrenamente.

Contraindicatiile sunt restranse, este bine tolerat de aproape orice persoana.

NU SE EFECTUEAZA:

  • femeilor insarcinate,
  • persoanelor cu probleme cardiace grave (hipertensivii in general);
  • afectiuni dermatologice;
  • persoane cu varice si risc de tromboze;
  • dupa chimio / radio terapie;

Acest material este proprietatea rouaspa.ro si nu poate fi reprodus sau distribuit fara acord prealabil.

Articolul poate fi citat integral sau partial numai cu specificarea sursei si link catre www.rouaspa.ro